BODY MIX
Paul Leisiwal

Groepslessen
Personal training
Wellness massage

Wie ben ik
Ik ben Paul en van jongs af aan ben ik al bezig met sporten.
Vanaf mijn tiende begon ik met Taekwondo en ging daarna rond mijn veertiende naar Penchak Silat en Kickboksen.
Op mijn negentiende ben ik met fitness in aanraking gekomen en kreeg ik daarvan de smaak goed te pakken. Ik bleek een enorme aanleg te hebben voor spiergroei. Het bodybuilding virus sloeg toe en ik ging van 62,5 kg. naar 95 kg droge spiermassa in 4,5 jaar tijd. Tussen al deze sporten door heb ik ook nog Jiu-Jitsu en Winchun beoefend maar dat werd me uiteindelijk teveel en ben daarmee uiteindelijk mee gestopt.
Vechtkunst, fitness (met name functionele training), meditatie, de juiste voeding, krachttraining en een gebalanceerde mindset zorgen ervoor dat ik me prettig en gezond blijf voelen.

Tegenvallers en de nodige wilskracht
Het is niet anders maar ook ik heb in mijn leven tegevallers meegemaakt waardoor ik anders ben gaan kijken naar mijn doelen in het leven.
Binnen een kort tijdsbestek ben ik o.a.; aangereden door een vrachtwagen terwijl ik liep, van de weg gedrukt door een vrachtwagen, van achter aangereden door een auto met 80km/uur terwijl ik stilstond voor een rood stoplicht. Resultaten daarvan waren, bijna alles boven de gordel zwaar gekneusd, 5 nekwervels beschadigd, op drie plaatsen lichte hersenbloeding, evenwichtsorgaan aangetast en geheugenverlies.
Volgens de artsen was mijn goede lichamelijke conditie mijn redding en heeft me waarschijnlijk behoed voor erger. Bij elke tegenslag krabbelde ik toch weer overeind en ik liet het er zeker niet bij zitten wanneer anderen me vertelden dat wat ik al kon volgens hen toch goed genoeg was. Er was gewoon geen andere mogelijkheid voor mij dan weer hard aan de slag te gaan met experts en hulpverleners en er het maximale uit te halen. (één van mijn langste revalidatieperiodes duurde acht maanden). Mede dankzij de hulp van vele hardwerkende professionals ben ik er alsmaar weer bovenop gekomen. Die wilskracht en gedrevenheid geef ik ook graag zo door aan anderen. Mijn advies is dan ook aan jou "geef niet op maar ga er volledig voor". Iedereen heeft vast wel zijn of haar (zware) last te dragen. De vraag die je jezelf "niet" moet stellen is waarom iets zo zwaar is, maar eerder "wel" de vraag van hoe je door je eigen wilskracht met die tegenslagen om kan gaan en wat je er aan wil doen om er iets positiefs uit te krijgen voor jezelf. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om.
Want wie lekker in zijn vel zit straalt dit heerlijke positieve gevoel ook uit naar anderen.

Het doel bereiken
Ik help graag mensen die gezond(er) en positiever in het leven willen staan en er zelf niet aan kunnen werken. Waarom ik mijn hulp wil aanbieden voor hen die het nodig hebben? Omdat ik het zelf  tot op de dag van vandaag enorm waardeer hoe men mij ook zo goed heeft geholpen toen ik het zo hard nodig had. Een gevolg hiervan is dat ik nu met zo veel overgave dit prachtige werk mag en kan doen.
En uiteindelijk hoop ik dat als mensen bij mij zijn geweest, ze gezonder, krachtiger, maar bovenal fit en goed gebalanceerd met hun leven verder zullen gaan en als ik daar een rol in kan betekenen of heb betekend, dan pas is mijn doel bereikt.

Groet,
Paul