BODY MIX
Paul Leisiwal

Groepslessen
Personal training
Wellness massage

Personal Training

Wil jij bepaalde doelen halen, maar lukt het niet? Gebrek aan motivatie? Of weet je eigenlijk niet zo goed waar je mee bezig bent? Met een Personal trainer behaal je nog efficiënter betere resultaten. Personal training is een manier van trainen waarbij je de volledige aandacht geniet van de trainer met één doel, het behalen van jouw doelstellingen. Door deze aandacht wordt trainen op een veel effectievere manier gedaan. Omdat elk lichaam anders is en anders reageert moeten er ook oefeningen en work-out programma’s worden opgesteld die passend zijn. Iedereen heeft andere doelen en elk lichaam is anders. Samen met de personal trainer wordt er gekeken naar de gewenste doelen en hoe die op de beste wijze behaald kunnen worden. Er wordt rekening gehouden met jouw lichaam en jouw voorkeuren. Aan de hand daarvan worden er oefeningen voorgeschreven en work-out programma’s opgesteld die perfect bij jou passen.

Bij Body Mix kun je kiezen uit 4 verschillende pakketten. Hiermee wil ik ervoor zorgen dat je binnen 3 maanden op een goed niveau komt, uiteraard zal dit per persoon verschillen. Deze pakketten sluiten hierbij perfect aan, want afhankelijk van jouw situatie en beschikbaarheid is er de mogelijkheid van 1, 2 of 3 keer in de week Personal training. Binnen het pakket is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding en ontwikkeling en intensieve trainingssessies. Hieronder zie je een totaal overzicht van de pakketten en wanneer je een keuze hebt gemaakt, of misschien toch een ander samengesteld pakket zou willen neem dan gerust contact met me op. Alles is bespreekbaar tijdens de intake.

Keuze pakket 1 Personal training

12 LESSEN (1x/wk)

3 maanden PT
Gratis intake
Voedingsadvies
Coaching tel. / Whatsapp
1 x per maand bodycheck
Trainingsadvies/schema
Keuze pakket 2 Personal training

24 LESSEN (2x/wk)

3 maanden PT
Gratis intake
Voedingsadvies
Coaching tel. / Whatsapp
1 x per maand bodycheck
Trainingadvies/schema 
Keuze pakket 3 Personal training

36 LESSEN (3x/wk)

3 maanden PT
Gratis intake
Voedingsadvies
Coaching tel. / Whatsapp
1 x per maand bodycheck
Trainingsadvies/schema
Keuze pakket 4 Personal training

DUO TRAINING (1x/wk)

3 maanden PT

Gratis intake

2 personen, 12 lessen

Coaching tel. / Whatsapp

1 x per maand bodycheck Trainingsadvies/schema

Overige:
Prijs:
Intake en Body-check voor PT
€ 30,00 (eenmalig)
Coaching via Whatsapp of telefoon
€ 10,00 (per week)
Personal training (PT)
€ 40,00 (**per sessie)
Personal training 65+ (PT)
€ 27,50 (**per sessie)
*    Pakketprijzen zijn gebaseerd op 3 maanden achtereenvolgend trainen en maandelijks vooruitbetaald of 3 maanden ineens.
**   Sessies zijn op basis van het soort training.
  • Advies voor het trainen
Het advies is om de eerste drie maanden achtereenvolgend te trainen. Dit wordt gedaan omdat een Personal trainer jouw en je lichaam moet leren kennen. Als je echt resultaten wilt behalen, zal je minimaal 3 maanden lang, 3 keer per week moeten trainen want pas dan zijn de meetbare verschillen goed te zien. Is dit lang? Dat valt wel mee en de resultaten zijn ook nog eens voor de lange duur. Het is belangrijk om te weten dat als je echt iets wilt bereiken het nu eenmaal tijd kost.

  • Begin gewoon nu

Een groot voordeel om nu aan de slag te gaan met je doelen en gezonder te gaan leven is dat elke dag dat je traint je nu al meer hebt gedaan dat wanneer je had uitgesteld.


  • Vind je valkuilen

Probeer uit te vinden waar jouw valkuilen liggen en wat voor jou wel en niet werkt. Als het in je hoofd lukt om toch te gaan sporten en gezonde keuzes te maken, dan heb je het moeilijkste deel al overwonnen. Niets staat je dan nog in de weg om je doelen te bereiken.


  • Elke dag nieuwe kansen

Je hoeft niet te wachten tot een bepaalde datum om aan de slag te gaan met trainen, zeker niet als je nu al weet wat je wilt bereiken.

Wachten is gemakkelijk, maar zeker niet altijd beter.


  • Voor je uitschuiven

Je kan altijd redenen verzinnen waarom het jou toch niet gaat lukken om gezonder te leven zodat je het dus maar niet hoeft te proberen.

Maar als je er nu meteen mee aan de slag gaat, heb je daar helemaal geen tijd voor.


  • Vertrouw op jezelf

Misschien stel je je doelen ook uit omdat je denkt dat je nu nog niet klaar bent om een of meerdere keren per week te sporten of om die intake te doen. Maar wees eens eerlijk, ben je daar volgende week wel klaar voor?

Vertrouw er gewoon op dat je het kunt!


Haal het beste uit jezelf en START nu!