BODY MIX
Personal Trainer Paul Leisiwal

Groepslessen
Personal training
Wellness massage

Blog

Blogs

overzicht:  volledig / samenvatting

Verhuist

Geplaatst op 29 augustus, 2018 om 6:00

Body Mix is verhuist en om deze nieuwe start te vieren worden in de nieuwe vestigingsplaats Nijmegen volop flyers rondgebracht met zeer mooie acties.

Dus hou je brievenbus in de gaten en doe mee!


groet,

Paul

FITNED.NL en NL Actief centra lanceren nieuwe merknaam en kwaliteitskeurmerk NL Actief

Geplaatst op 12 april, 2018 om 9:00

https://nlactief.nl/" target="_blank">https://nlactief.nl/

https://trainers.nlactief.nl/fitnesscentrum/609/paul-leisiwal" target="_blank">https://trainers.nlactief.nl/fitnesscentrum/609/paul-leisiwal

FITNED.NL en NL Actief centra lanceren hun nieuwe merknaam en kwaliteitskeurmerk "NL Actief".

FITNED.NL is onderdeel van NL Actief. Vele fitnessprofessionals (+/-3500) in Nederland sluiten zich aan bij de campagne om NL Actief te helpen lanceren, wij hopen zo een paar miljoen mensen te bereiken die dan weten waar FITNED.NL voor staat. FITNED.NL en alle fitnessprofessionals willen u zo laten zien waarom het belangrijk is om te sporten en bewegen bij een fitnessprofessional die gekwalificeerd is en geregistreerd is in FITNED.NL.

Promoten Body Mix op de Braderie in Gennep

Geplaatst op 11 april, 2018 om 8:30

Empire Entertainment organiseert voor de 42ste keer op Zondag 13 mei 2018 een grote braderie in Gennep.

Op die dag zal Body Mix twee nieuwe groepslessen "Level Up" Functional Training en "Body Mix Core" gaan promoten.

Kom daarom gerust eens een kijkje nemen en een babbeltje maken, ik en mijn team staan je graag te woord.

Tevens is er de mogelijjkheid om je alvast in te schrijven voor de groepslessen, deze lessen starten op zaterdag 26 mei 2018.

De braderie

Er zijn rond de 250 kramen/plaatsen en tevens is het op deze dag koopzondag. Er is entertainment voor jong en oud.

Dit evenement is erg gezellig en mag je zeker niet missen! Een dagje uit voor het hele gezin.

Aanvangstijden: 11:00 tot 17:00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van het evenement zelf.

Entree braderie: Gratis


Tot ziens op de braderie in Gennep.

Paul Leisiwal


http://empire-entertainment.nl/

http://ondernemersvereniginggennep.com/braderie/

Het belang van voeding voor de (recreatieve) sporter.

Geplaatst op 4 april, 2018 om 7:00

Voor de (recreatieve) sporter die als doel heeft zijn prestatie te verbeteren, kunnen speciale voedingsadviezen uitkomst bieden. De hoeveelheid energie en voedingstoffen die nodig zijn voor een optimale prestatie, wordt vooral bepaald door het type inspanning, de intensiteit én duur van de inspanning. De voeding zal dus moeten worden aangepast aan het trainingsprogramma en de prestatiedoelen van de sporter. Hierbij moet een onderscheid gemaakt worden naar adviezen voor duurtraining, krachttraining, techniektraining en wedstrijden. Voorafgaand aan een duurinspanning is een juiste hoeveelheid koolhydraten in de voeding en een juiste timing van voedselinneming van belang. Tijdens de inspanning zullen, afhankelijk van de duur van de inspanning, vocht en koolhydraten moeten worden gebruikt. Voor een snel herstel is het goed om na de inspanning voldoende koolhydraten, eiwitten en vocht in te nemen. Aangezien de duur van de inspanning bij krachttraining vaak korter is, ligt het accent daarbij vooral op het gebruik van vocht, eiwit en een goede timing, en wat minder op het gebruik van een koolhydraatrijke voeding. Omdat voeding de prestatie kan beïnvloeden zal de voeding op wedstrijddagen vooral moeten worden aangepast aan de duur van de inspanning én aan de omstandigheden. Via een goed samengestelde voeding kunnen de (extra) voedingsstoffen die de recreatieve sporter nodig heeft, worden ingenomen. In sommige gevallen kan het gebruik van een dorstlesser zinvol zijn. Gewichtsreductie is te realiseren als een verlaagde energie-inneming gecombineerd wordt met een verhoogd energieverbruik.


Bron: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek


Rss_feed