BODY MIX
Personal Trainer Paul Leisiwal

Groepslessen
Personal training
Wellness massage

-4:41

AKTIE

Level Up FUNctional Training 

2019

Het nieuwe jaar is er weer dus. Dat betekent lekker buiten bezig zijn tijdens een Level Up les, wandelen of wat voor activiteit dan ook. En dát betekent dat het extra leuk is om met een mooi klokje om je pols te lopen die zorgt voor een sportieve uitstraling.

Hoe dan ook: goed nieuws, want we hebben een speciale aanbieding voor je. Neem je nu een onbeperkt Level Up abonnement van 3 maanden ineens voor slechts 150,00 euro per maand (Dat zijn 60 trainingen en maar €7,50 per les) , dan krijg je van ons een gloednieuw Fitness Activity Tracker t.w.v. er gratis en voor niets bij. Een stoere alles in één monitor in de vorm van een armband. Hij meet o.a. ; calorieën verbruik, zuurstof, hartslag en is IP67 stof en spatwaterdicht, verder zijn er nog veel meer opties.

NIEUW IN DEZE OMGEVING!!

Maak dus snel gebruik van onze aanbieding, want die is slechts geldig zo lang de voorraad strekt. Kom je inschrijven voor de superleuke en functionele groepsles Level Up of geef iemand anders het abonnement cadeau en ga er zelf met die gave Fitness Activity Tracker vandoor.

Keuze uit rood of zwart

Welke kleur kies jij?